00:00
פשטידת הכרוב של אסתי
לחתוך חצי כרובה גדול לרצועות לשטוף היטב ולסנן.
לטגן בסיר עם ארבע כוס שמן 2 בצלים גדולים
כאשר הבצלים מתקרמלים להוסיף את הכרוב ולערבב לטגן ביחד כ-10 דקות
להוריד מהאש ולקרר.
בקערה לטרוף 5 ביצים היטב עם מטרפה ידנית או מזלג
להוסיף
חצי כוס קמח 1 אבקת אפיה קורט אגוז מוסקט אבקת מרק עוף
מעט מלח
פלפל שחור
מעט כורכום
לערבב הכל היטב להוסיף את הכרוב עם הבצל המטוגן ולערבב הכל היטב
לשמן 2 תבניות אינגליש או תבנית מלבנית ולכל תבנית להוסיף שן שום כתושה
להכניס לתנור לחימום להיזהר לא לשרוף את השום
להוציא מהתנור ולשפוך את בלילת הפשטידה ולהחזיר לאפייה.
בתאבון!
