00:00
עוגת הגבינה של קרן
לחמם תנור חצי שעה קודם על 200 מעלות – 10 דקות ראשונות, להוריד ל150 לפחות לשעה ולא לפתוח את התנור.
לשים תבנית מים חד פעמית מרובעת מים מהברז חצי תבנית מים
את המים להכניס לפני העוגה, כשמחממים את התנור.
ביצים לארג 6 ביצים
סמול מדיום- 7 ביצים
בקערת מיקסר שמים רק את החלבונים ומקציפים
הקצפה על מהירות בינונית 3.5
לאחר כ2 דקות הקצפה להוסיף כוס סוכר בהדרגה
להקציף כעשר דקות
בקערה אחרת-
חלמונים
חצי כוס סוכר
2 סוכר וניל
אינסטנט פודינג וניל אחד
3 כפות קורנפלור
4 גביעי גבינה לבנה 5% 250 גרם
2 גביעי שמנת 15% לבישול ולאפייה 200 גרם
לערבב ידנית
לאחר כעשר דקות להוסיף את הקציפה של החלבונים והסוכר לקערה השניה
לערבב בתנועה קיפולית טוב טוב
המים בתחתית התנור
והעוגה שלב שני מלמטה, שלישי מלמעלה
בתאבון!
