אגרול ויטנאמי של נבו פלד

סיר לשבת | מתכונים | 06.07.2025

מצרכים:
4 גזרים
1 בצל
פלפל
סילאן
חמאת בוטנים
סויה
דפי אורז
ביצה
מעט מים

מתחילים ממוקפץ של 4 גזרים בינוניים מגורדים, בצל סגול פרוס ופלפל, מוסיפים קצת סילאן ורוטב סויה ומחכים שיתקרר.

לוקחים דפי אורז ועושים תערובת של ביצה, רוטב סויה, סילאן, חמאת בוטנים ומים וטובלים בה את הדפי אורז, שניים כל פעם.

שמים שני דפי אורז רטובים ובתוכם את המוקפץ.

לוקחים מחבת גדולה ושמים הרבה שמן ומטגנים במחבת את הדפי אורז הממולאים.

אגרול ויטנאמי. צילום: נבו פלד